Podologie Berchem

Hoe bereikt u onze praktijk in Berchem?

Fiets: Plaats hem voor het raam of zet een deelfiets in halte Velo 266-Fruithoflaan 1.

Openbaar vervoer: Bussen 33, 90, 91 en 92 stoppen voor de deur. Op een kleine 200m wandelen is er de mogelijkheid om tram 7 of 15 te nemen op de Grote Steenweg.

Auto: Betalend parkeren op straat. De Fruithoflaan is een gele parkeerzone waardoor u direct betalend parkeert. De zijstraten vormen een roze parkeerzone waarin u de eerste 2 uur gratis parkeert. Daarvoor dient u zich wel te registreren. Meer info over hoe u kan betalen voor het parkeren vindt u hier.

Polodogie in Berchem

Op onze locatie in Berchem kan u terecht voor alle klachten die hun oorsprong hebben aan de voet of die gelegen zijn aan de voet. U wordt hier van top tot teen gescreend in functie van uw klachten. We bekijken hoe uw lichaam functioneert en analyseren hieruit de mogelijke oorzaken van uw klacht. Daarna stellen we een behandelplan op, en geven u advies op maat.

De praktijk bevindt zich in een appartementsgebouw op op het gelijkvloers aan de linkerkant. Naast podologie vindt u ook kinesitherapie en logopedie in de groepspraktijk. Wanneer u aankomt dient u in de inkomhal op de deurbel linksonder te duwen. Hierna kan u plaatsnemen in de wachtzaal tot u wordt binnen geroepen.