Podolympia team

Het team van Podolympia

Het team van Podolympia is een mix van jonge (en iets minder jonge) podologen. Wat ze gemeenschappelijk hebben: een grote interesse in sport en beweging. Ze kennen de frustraties door blessures en de nood om te sporten. Die passie voor sport en podologie combineren ze in hun praktijk.

Maak hier kennis met het team dat je helpt om je sportieve doelen te bereiken.

Talent wins games, but teamwork and intelligence win championships.
Michael Jordan

Tom Van Dijck - Podoloog, Eigenaar Podolympia

contact@podolympia.be

In 2007 rondde Tom zijn opleiding podologie aan de Artevelde Hogeschool te Gent af. Daarna opende hij meteen zijn eerste praktijk in Zandvliet. Daarna volgden er praktijken in Berchem en Sint-Job-In-'t-Goor.

Daarnaast ging hij aan de slag als podotherapeut in het Park Medisch Centrum in Rotterdam. Samen met orthopedisch chirurg dr. Boetes leidde hij daar het spreekuur, en was daarmee een pionier in de Nederlandse voetzorg. Tot 2015 heeft hij dit spreekuur met veel plezier geleid. 

Samenwerking met andere zorgverleners staat bij Tom nog altijd hoog in het vaandel.

Door zijn grote interesse in de wetenschap schreef hij meedere artikels voor het vakblad PODOSOPHIA, en volgt hij regelmatig bijscholingen.

Nils De Groot - Podoloog, Eigenaar Podolympia

contact@podolympia.be

Nils ronde zijn opleiding aan de Artevelde Hogeschool te Gent af in 2013. Hij ging meteen aan de slag als podoloog bij Podolympia. Door zijn grote enthousiasme stapte hij in 2017 zijn mee in als mede-eigenaar. Samen met Tom Van Dijck runt hij de praktijken van Podolympia.

Nils heeft een passie voor sport en is altijd op zoek naar sportieve uitdagingen. Je vindt hem terug op zijn racefiets, op het voetbalveld of op zijn loopschoenen.

Door zich regelmatig bij te scholen blijft hij zich verder verdiepen en  volgt hij de laatste ontwikkelingen in de (sport)podologie.

Anes Royens - Podoloog

contact@podolympia.be

Anes studeerde in juni 2018 af als podoloog aan de Artevelde Hogeschool in Gent. Door haar grote interesse in sport en het begeleiden van sporters, rondde ze al eerder een opleiding als sportverzorger af. 

Daarna ging ze meteen aan de slag bij Podolympia, waar ze alle dagen met veel enthousiasme voor je klaarstaat. Sinds 1 januari 2020 heeft ze haar eigen praktijk in Beerse.

Pieter Vermeiren - Podoloog

contact@podolympia.be

Pieter studeerde in september 2017 af als podoloog aan de Arteveldehogeschool in Gent. Na een succesvolle stage bij Podolympia, startte hij als podoloog in regio Amsterdam. Met twee jaar ervaring in Amsterdam op zak, kwam Pieter het Podolympia-team versterken en startte hij zijn praktijk in Schoten.

Pieter spitst zich vooral toe op onderbeenklachten van sportbeoefenaars. Hij heeft een opleiding sportpodologie afgerond in België en is nog steeds volop bezig om zichzelf hier zoveel mogelijk te ontwikkelen, en kennis te vergaren.

Pieter is een echte avonturier. In zijn vrije tijd vind je hem op de judomatten of in de bergen waar hij zijn passie canyoning uitoefent.

Jolien Van Laere - Podoloog

contact@podolympia.be

Jolien studeerde af als podologe in juni 2021 aan de Arteveldehogeschool in Gent. Door haar eerder opleiding als farmaceutisch-technisch assistent draagt zij de zorg van patiënten hoog in het vaandel.

Onmiddellijk na haar studies, is Jolien begonnen bij Podolympia en zal ze haar theorie en kennis omzetten in de praktijk. De vorige stages heeft Jolien ook o.a. bij Podolympia en in het ziekenhuis van Bornem genoten.
Haar hobby als dansinstructrice komt in haar job als podologe goed van pas.

Jolien stelt nu haar toekomst volledig ten dienste van de patiënten van Podolympia.